Zárjavítás, zárszerelés

AJTÓNYITÁS, ZÁRSZERELÉS, ZÁRCSERE ÉJJEL – NAPPAL 06-20-611-99-26

Ha a szükség úgy hozza

Beletört a kulcs az ajtóba?
Elfordul ugyan a kulcs, de nem történik semmi?
Nem engedelmeskedik a régi ajtózár?

Ebben az esetben a lehető leghamarabb zárszerelőre van szüksége!

Ellenben kockáztatja, hogy betörnek lakásába, vagy a még megmenthető zár teljesen elromlik, ekkor talán már a zárjavítás is fölösleges, csak a teljes zárcsere segíthet.
Higgye el, teljesen fölösleges hozzáfogni házilag a zárjavításhoz, a zárszereléshez. Manapság már minden zárjavításhoz kifinomult műszaki érzék szükséges, és nem utolsó sorban a szakmában való jártasság. Az igazi mesterember a legkisebb zárjavítási munkát is teljes felelősséggel végzi, s nem kell attól tartani, hogy kontármunkába botlik a megrendelő.

Vigyázat! Ha mi magunk kezdünk a zárszereléshez, megeshet, hogy nagyobb kár keletkezik szerelési munkálatunk során, amihez végül csak zárszerelőt kell hívni. Így meglehet a végeredmény jóval több pénzbe fog kerülni.
Nem kell gazdagnak lennünk ahhoz, hogy lakásunk értékeit féltsük, hisz mindenkinek vannak eszmei és anyagi értékei a lakásában, amihez teljesen jogosan ragaszkodik. Nem utolsó sorban otthonunk intimitásának a megsértése meglehet az anyagi értékek eltulajdonításánál is nagyobb megrázkódtatással jár.
Ezeknek az értéknek a megóvása megér néhány ezer forintot, hogy meghibásodott ajtózárunkat szakemberrel javíttassuk, aki minden esetben garanciát vállal a zárszerelési, vagy az zárjavítási munkálatokra.

Minden zárjavítási, zárszerelési munka gyorsan, precízen, azonnal és olcsón! Hívjon a nap 24 órájában bármikor!