Zsalugáterek esetében is lehetséges a zárcsere

Egyre elterjedtebb az, hogy az árnyékolást nem redőnyökkel, hanem zsalugáterekkel oldják meg az emberek. Ezeket is lehet zárni, hiszen biztonsági szempontok miatt is szereltetik őket fel. Egy ilyen esetben a zárcsere nagyon egyszerűen megoldható, hiszen nincsen magába a fába beépítve a szerkezet, hanem egy speciális rúdzár kerül alkalmazásra.

A zsalugáterek sokkal jobban képesek otthonunkat védeni, hiszen legalább olyan funkciót töltenek be, mint egy ajtó. A rúdzár egy olyan szerkezet, melynek a működése nagyon egyszerű elv alapján történik. A nyílászáró alsó és felső pontján végig van egy hosszú fém rúd, melynek a végén egy kampó található. Ezek ráfordulnak a keretbe beépített kiszögellésre, ha elfordítjuk a zárat és így senki nem tudja kinyitni ha nincsen hozzá kulcsa.

Mindig a fa felületén van egy igen kis egyszerű szerkezet, melyen a zárcsere percek alatt megoldható. A legtöbb esetben az egész rúdzárat ki kell cserélni, mert ezek közvetlenül csatlakoznak a zárszerkezethez.

Ha zárcsere szakemberre van szüksége, akkor keresse meg az interneten az Ön emberét és vegye fel vele a kapcsolatot!

Minden esetben mondja el neki, hogy milyen panaszokat tapasztal a zár működésével kapcsolatban! A jó zár nagyon fontos! Keressen egy zárcsere szolgáltatást végző szakembert!

Tagged with: ,
Posted in Hírek