Zárcsere csakis speciális szerszámokkal végezve

Nem lehet egy egyszerű fúróval és csavarhúzóval nekiesni a legmodernebb műanyag ajtónak. A régi fa ajtóknál még elképzelhető, hogy segítenek ezek a szerszámok. A zárcsere különleges eszközöket követel meg, hiszen ma már annyira fokozottan biztonságos zárszerkezetek vannak, melyekhez a hozzáértésen túl kellenek a megfelelő szerszámok is. Bízza ezt a munkát mindig egy lakatosra, szerelőre!

A legnagyobb gond, amikor beletörik a kulcs a zárba, ilyenkor nem tudunk semmit sem tenni. Ekkor kell kézbe venni a telefont és felhívni azt a megfelelő szakembert. A zárcsere nem jelent akadályt egy ilyen mester számára, akinek természetesen rendelkezésre állnak a megfelelő szerszámai is.

Ha még nem tört bele a kulcs, akkor bizonyos lazító anyagokkal esetleg meg lehet próbálni, hátha könnyebben lehet működtetni a zárat, de ha meg szeretne úszni egy esetleges balesetet, akkor hívjon ki szakembert.

Ha nem lát semmilyen megoldást a mester, akkor csakis a zárcsere segíthet a baj megoldásában. Ennek az árát több tényező is befolyásolja, amiben a legnagyobb részt a nyílászáró típusa teszi ki. Természetesen a kiszállási díj is benne van mindig az árakban, így egy távolabbi munka költsége arányosan növekszik. Hívja ki a legközelebb lévő zárszerelő, zárcsere munkát végző szakembert!

Tagged with: , ,
Posted in Hírek