Speciális eszközökkel bármilyen ajtónál elvégezhető a zárcsere

Sokan el sem tudják képzelni azt, hogy egy nagyon modern műanyag ajtót, amit még egy betörő sem képes kinyitni, hogyan tud egy szakember megjavítani egy beletört kulcs esetében. A zárcsere különleges eszközei segítenek abban, hogy mindenféle felületi karcolás nélkül lehessen kinyitni az ajtót.

Ezeket a zárcserére való szerszámokat engedélyek mellett lehet csak forgalmazni és csak szigorú feltételek mellett lehet beszerezni. Így bárki nem tud vásárolni egy olyan eszközt, amivel percek alatt kinyithatja azt az ajtót, amihez nincsen kulcsa.

A lakatos szakemberek számára a modern ajtók jelentik talán a legnagyobb kihívást, hiszen ezeknek a zárai már bonyolultak. Úgy végzik mindig a munkát, hogy a zárcsere után még jobban lehessen nyitni-zárni az ajtót, mint előtte. Megfelelő szakembert a nagyobb városokban könnyen lehet találni.

Ha egy egyszerű, még régi típusú fa ajtónk van, akkor azoknál a zárcsere a legkönnyebben elvégezhető, hiszen néhány csavart kell meglazítani és máris kiszedhető az egész zárbetét. Persze ehhez is szakmai ismeretek kellenek, hogy melyik néhány csavart kell kiszedni és hogyan legyen meglazítva a beragadt zárbetét.

Mindig attól függ a zárcsere végső ára, hogy valójában mekkora volt a probléma és milyen nyílászáróval áll szemben a lakatos szakember.

Tagged with: , ,
Posted in Hírek