Az ajtónyitás során fontos a nyílászáró sértetlensége

Ha egyszer azt vesszük észre, hogy nem tudjuk kizárni a bejárati ajtónkat, akkor mindenképpen egy szakemberre lesz szükségünk. Fontos, hogy az ajtónyitás közben ne legyen semmiféle rongálódás, vagyis a mester úgy tudja kinyitni az elromlott zárat, hogy az a drága műanyag vagy fa ajtón ne látszódjon meg.

Ma már nagyon modern szerkezetek vannak, amik úgy tudnak egy beletört kulcsot kiszedni  a zárból, hogy annak nem lesznek maradandó jelei az ajtó felületén.

A mai műanyag nyílászárók már nagyon drágák, ezért egy tulajdonos joggal kérheti azt az adott szakembertől, hogy mindnet tegyen meg annak érdekében, hogy semmiféle külső nyoma ne maradjon az adott zárszerelésnek vagy ajtónyitásnak.

Ha nem tudja, hogy egy ilyen esetben hirtelen hova forduljon, akkor keressen előzőleg a neten egy ilyen vállalkozót és mentse le a telefonszámát a mobiljában, hogy ha egy hirtelen ajtónyitásra van szüksége, akkor tudjon rögtön kihez fordulni.

Ennek a szolgáltatásnak az árát az szabja meg, hogy milyen jellegű záron kell elvégezni a munkát. Természetesen egy bonyolult zárnál az ajtónyitás jóval tovább tart és így drágább is, hiszen több szakértelem is szükséges hozzá.

Nem kell aggódni, ha beletörik a kulcs, hiszen ma már szinte az összes szakember modern szerszámokkal dolgozik.

Tagged with:
Posted in Hírek