Ajtónyitás, zárnyitás

AJTÓNYITÁS, ZÁRSZERELÉS, ZÁRCSERE ÉJJEL – NAPPAL 06-20-611-99-26

– Ha nem jut be a lakásába – 

Ami bármikor megtörténhet önnel:
elhagyja, vagy ellopják lakása kulcsát
belül hagyja a zárban a kulcsot, miközben ön az ajtón kívül marad
hazarohan a munkából és nem tud bejutni a lakásba, mert elromlott az ajtózár
beletörik a kulcs az ajtózárba
vagy egyszerűen az ajtózár nehezen működik, s önnek az az érzése, hogy bármikor leblokkolhat.
a zár nyit ugyan, de az ajtó nem engedelmeskedik, nem nyílik ki

A felsorolt esetek mindegyike bármikor előfordulhat, és rendkívül kellemetlen helyzetbe hozhatja önt és családját, s mint tudjuk Murphy törvényét kiegészítve, ami elromolhat, az a legrosszabbkor romlik el.

A látszattal ellentétben a zárnyitás nem egyszerű munka, hisz úgy kell a zárat kinyitnunk, hogy sem a zárban, sem az ajtóban nem okozunk kárt, vagy legalábbis a lehető legkisebb károsodással tesszük meg. Így a megrendelőnek nem szükséges új zárszerkezetet vásárolnia, amennyiben a zárnyitás ellenére is megmenthető. A rendelkezésre álló speciális eszközökkel bármilyen zárat képesek vagyunk a legkisebb sérüléssel kinyitni.
Fontosnak tartjuk kiemelni! Mindenképp szeretnénk elkerülni, hogy a megrendelőnek kárt okozzunk az ajtónyitás, vagy a zárnyitás során.

Ebben mellettünk szól az a szakmai felkészültség és tapasztalat, amit már évek óta kamatoztatunk a leblokkolt, beszorult, beragadt, eltörött, elromló ajtók és zárak terén.
Olyan ajtókat is kinyitunk, ami hevederzárral van szerelve, cilinder zárakat, tollas zárakat, több ponton záródó ajtókat, vagy bármilyen biztonsági ajózárakat, sőt, speciális zárnyitásra is képesek vagyunk.
Tudjuk, hogy a mai modern bejárati és biztonsági ajtók elég drágák ahhoz, hogy blokkolásuk, vagy elromlásuk esetén maximálisan féltse őket a megrendelő. Minden olyan óvintézkedést bevetünk ajtónyitáskor, hogy az ön drágán vásárolt ajtója ne sérüljön.

Ajtónyitás, zárnyitás bárkinek, sérülésmentesen, olcsón és azonnal! Hívjon a nap 24 órájában bármikor!